راه اندازی مدارس اینترنت و ارتباطات در خاش

راه اندازی مدارس اینترنت و ارتباطات در خاش ایرانسل در ادامه‌ی پروژه های سرمایه گذاری اجتماعی (CSI) خود برای ساخت و بازسازی مدارس در مناطق کم برخوردار کشور، دو مدرسه را در روستای توحیدآباد خاش در استان سیستان و بلوچستان راه اندازی کرد.


به گزارش تجاری خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ایرانسل، این دو مدرسه، با عنوان مدارس «اینترنت و ارتباطات»، شامل یک مدرسه‌ی دخترانه و یک مدرسه‌ی پسرانه است. آیین افتتاح این دو مدرسه، سه شنبه ۹ آذر ۱۴۰۰، با حضور آنلاین دکتر عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر صادق عباسی شاهکوه معاون وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری)، مهندس حمید فتاحی معاون وزیر، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، مهندس ایرج روحی مشاور وزیر در توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی الزامی و دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل و نیز حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سیستان و بلوچستان، مدیرکل سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، نماینده فرماندار خاش، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان و مدیران محلی در محل این مدرسه، اجرا شد.
پیرو درخواست مردم روستای توحیدآباد خاش و قول مساعد وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی سفر به این روستا، ایرانسل بعنوان اپراتور اصلی در توسعه ی ارتباطات روستاییِ استان در پروژه‌ی USO، با تقبل ۱۰۰ درصدی هزینه‌ی ۳۰ میلیاردریالی ساخت این دو مدرسه، این مراکز آموزشی را با همکاری سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، راه اندازی کرده است. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، هنگام افتتاح این مدارس، طی سخنانی، با تشکر از ایرانسل که با شروع به کار این مدرسه، شادی را به دانش آموزان عزیز هدیه کرده است، ابراز امیدواری کرد روزی برسد که همه‌ی روستاهای ایران اسلامی، مدارسی در شأن فرزندان این کشور داشته باشند. مدیرعامل ایرانسل نیز در آیین افتتاح این مدارس، با اشاره به اهمیت پروژه های سرمایه گذاری اجتماعی (CSI) در ایرانسل، راه اندازی این مدارس را نیز در همین راستا دانست و بر ادامه‌ی این روند، تاکید کرد. مدارس «اینترنت و ارتباطات» در روستای توحیدآباد بخش پشتکوه گیابان شهرستان خاش در استان سیستان و بلوچستان راه اندازی شده است. هر یک از این مدرسه ها، سه کلاس دارند و به امکانات آموزشی، بهداشتی و ورزشی مجهزند. عملیات عمرانی راه اندازی این مرکز آموزشی، ۲۰ دی ماه سال ۱۳۹۹ شروع شد و تجهیز آن، قبل از شروع سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱، به پایان رسید. این دو مدرسه، از اول مهرماه ۱۴۰۰ در خدمت تحصیل دانش آموزان قرار گرفت و ۹ آذر ۱۴۰۰ با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رسماً راه اندازی شد. با بهره برداری از این دو مدرسه در روستای توحیدآباد، ظرفیت آموزشی برای ۱۳۰دانش آموز فعلی دختر و پسر این روستا و روستاهای همجوار در مقاطع اول و دوم متوسطه، به وجود آمده است. ایرانسل، قبل از این نیز در امتداد مسؤولیت اجتماعی خود و ترویج مدرسه سازی، در پی وقوع سیل ویرانگر فروردین ماه ۱۳۹۸، ایرانسل با هدف رفع موانع آموزشی در مناطق سیل زده‌ی استانهای گلستان، لرستان و خوزستان، ۷ مهر ماه ۱۴۰۰، یک دبیرستان پسرانه را در شهر سیمین شهر، واقع در شهرستان سیل زده‌ی گمیشان در استان گلستان احداث کرده بود. نخستین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، در همین راستا، در مهر ماه سال ۱۳۹۹، یک دبیرستان دخترانه را در شهر سیل زده‌ی «ویس» در استان خوزستان راه اندازی کرده بود. در مهر ماه سال ۱۳۹۸ نیز، سه پروژه‌ی راه اندازی و بازسازی مدارس توسط ایرانسل، در شهرهای سیل زده‌ی پلدختر و معمولان در استان لرستان، افتتاح شده بود. ایرانسل علاوه بر مشارکت در ساخت و بازسازی مدارس، سال گذشته، تفاهم نامه ای را نیز با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور برای مشارکت فعال در چالش «آجر به آجر» منعقد کرد. «آجر به آجر» عنوان پویشی است که با هدف گسترش و توسعه ی فرهنگ مشارکت مردمی در امر مدرسه سازی، بمنظور حضور افراد خیّر با هر سطح از توان مالی، برای سهیم شدن در مدرسه سازی، شروع شده است. در قالب این طرح، آحاد جامعه با هر میزان درآمد و در هر سطح و طبقه ای، می توانند تنها با اهدای هزینه‌ی خرید حتی یک آجر، در مدرسه سازی سهیم شوند و کمک های خودرا مستقیم و بی واسطه به جامعه‌ی خیرین مدرسه ساز کشور منتقل کنند تا هیچ دانش آموزی از تحصیل جا نماند و بتواند در مدرسه ای باکیفیت و امکانات مناسب تحصیل کند.
برمبنای تفاهم نامه‌ی مذکور، ایرانسل با تامین بستر فنی اهدای کمک های مردمی بوسیله اختصاص کد دستوری #۲۴*، مشارکت مردمی برای ساخت و بازسازی آجر به آجرِ مدارس را تسهیل می کند. ایرانسل، اولین ارائه دهنده‌ی ۵G و رکورددار سرعت اینترنت در ایران، همین طور قبل از این، پروژه‌ی مدارس درخشان را برای تجهیز مدارس روستایی مناطق کمتر توسعه یافته‌ی استان سیستان و بلوچستان، به امکانات ارتباطی و تجهیزات دیجیتال، اجرا کرده بود. رویکرد ایرانسل در افتتاح این پروژه ها، به ویژه افتتاح مدارس، نه فقط موضوع راه اندازی ساختمان، بلکه توجه به امر آموزش و کیفیت آن و فراگیری آموزش دیجیتال است. ایرانسل برمبنای راهبرد خود در پروژه‌ی مدارس درخشان، با تجهیز مدارس ساخته و بازسازی شده، به امکانات دیجیتالی و ارتباطی، بوسیله همکاری با سازمان های مردم نهاد فعال در زمینه آموزش، تقویت کیفیت آموزشی این مدارس را نیز پیگیری می کند.

1400/09/13
16:05:50
5.0 / 5
1202
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
SEOc
seoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سئو سی محفوظ است

سئو سی

فناوری اطلاعات و سئو