در دانشگاه آزاد البرز محقق شد؛

تولید و صادرات ردیاب خودروی ایرانی، جلوگیری از سرقت اتومبیل

تولید و صادرات ردیاب خودروی ایرانی، جلوگیری از سرقت اتومبیل سئو سی: محققان در یك شركت دانش بنیان دانشگاه آزاد واحد البرز موفق به طراحی، ساخت و صادرات ردیاب خودرو شدند. این ردیاب منجر به بالا رفتن امنیت خودرو می گردد.



دكتر سید احسان شیرنگی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد واحد البرز به خبرنگار مهر در مورد طرح « ردیاب ماهواره ای خودرو» اظهار داشت: این طرح توسط یكی از شركت های دانش بنیان مستقر در دانشگاه به انجام رسیده است.
وی اضافه كرد: با استفاده از این ردیاب كه قابل نصب روی خودرو است می توان اطلاعات زمانی، مكانی، سرعت و... خودرو را به دست آورد.
شیرنگی تصریح كرد: این ردیاب خودرو به واسطه شبكه مخابراتی امكان ارسال پیامك و تماس را با مخاطب برقرار می كند. همینطور امكان دریافت اطلاعات از ۲۰ كانال ماهواره ای و پردازش آنها برای بدست آوردن مختصات مكانی و ارسال همزمان انلاین به سرور و منطبق كردن آن روی نقشه برای كنترل و ردیابی خودرو در هر نقطه از كشور را فراهم می آورد.
وی با اشاره به اینكه در زمان سرقت نیاز به ردیاب خودرو است، اظهار داشت: اگر این سیستم ردیاب روی خودرویی نصب باشد و خودرو به سرقت برود امكان ردیابی و ارتباط با كابین خودرو وجود دارد. همینطور این ردیاب می تواند از مسافت هایی كه خودرو در زمان سرقت طی كرده گزارشی به صاحب اتومبیل پیامك كند.
به گفته معاون پژوهشی دانشگاه آزاد واحد البرز، همینطور به واسطه این دستگاه می توان از ترافیك مسیری كه فرد قصد پیمودن آن را دارد، گزارش عرضه داد.
وی با اشاره به كاربرد دیگری از این ردیاب خودرو عنوان كرد: بعنوان مثال شركت یا سازمانی كه با خودروهایی تجهیزات و وسایلی را جابجا می كند می تواند از این سیستم استفاده كند؛ در واقع مدیر یا مسئول كنترل كننده سازمان می تواند مسیر راننده را ردیابی كنند.
شیرنگی افزود: در اصل گزارش سرعت، مكان و مسافت طی شده را به صورت آنلاین در اختیار مدیر شركت یا سازمان قرار می دهد.
وی اظهار داشت: این ردیاب می تواند كاربردهای شخصی و سازمانی دیگری هم داشته باشد؛ به واسطه این ردیاب امنیت خودرو بالا می رود.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد البرز با اشاره به اینكه این سیستم قابلیت اضافه كردن لوازم جانبی به صورت بی سیم را دارد تصریح كرد: سیستم ردیاب خودرو نیاز به سرور و پنل خاصی ندارد.
وی با تاكید براینكه این سیستم نمونه خارجی دارد، اظهار داشت: مزیت هایی كه این ردیاب خودروی ایرانی نسبت به نمونه خارجی دارد قیمت پایین آن است و اینكه بر مبنای شرایط كشور و خصوصیت های خودروهای موجود در كشور طراحی شده است.
شیرنگی تصریح كرد: این سیستم كه در یك شركت دانش بنیان به تولید رسیده مقرر است به عراق صادر شود. این مورد می تواند زمینه انتقال دانش فنی تولید ردیاب خودرو را فراهم سازد.
به گفته وی، این دستگاه بدون اتصال به باتری خودرو كار می كند و از قدرت آنتن دهی بالایی برخوردار می باشد كه نمونه های مشابه خارجی این خصوصیت ها را ندارند. همینطور امكان ارتباط صوتی با كابین خودرو به واسطه این ردیاب فراهم می گردد.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد البرز تصریح كرد: هدف ما این است كه در شرایط تحریم ارز آوری برای كشور داشته باشیم بنابراین دانشگاه آزاد البرز شركت های دانش بنیان و فناور را در راه تولید و توسعه حمایت می كند.
به گزارش سئو سی به نقل از مهر، این طرح توسط علی اكبر كاظمیان در یك شركت دانش بنیان مستقر در دانشگاه آزاد واحد البرز اجرایی شده است.

1397/06/29
13:54:42
5.0 / 5
3049
تگهای خبر: آنلاین , باتری , توسعه , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
SEOc
seoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سئو سی محفوظ است

سئو سی

فناوری اطلاعات و سئو