مناسب برای مسافرت و كوهنوردی؛

ساخت نی های تصفیه كننده آب با فناوری نانو توسط محققان كشور

ساخت نی های تصفیه كننده آب با فناوری نانو توسط محققان كشور سئو سی: محققان دانشگاه تهران موفق به طراحی و ساخت دستگاه تولید كننده فیلترهای نانویی شدند كه می تواند آب را برای نوشیدن تصفیه كند.



علیرضا دارابی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: موفق شدیم نی هایی كه ساختار نانویی دارند را به واسطه دستگاهی كه طراحی نموده ایم به تولید برسانیم.
وی با اشاره به مزیت های این نی های نانویی تصفیه كننده آب اظهار داشت: این نی های نانویی نمونه داخلی ندارند و نمونه خارجی آن هم ساختار نانو ندارد.
دارابی با بیان مزیت های این نی های نانویی كه به صورت فیلتر هایی كم وزن هستند، اظهار داشت: ساختار این نی طوری طراحی شده كه صددرصد باكتری ها و انگل ها را حذف می كند و به هیچ عنوان میكروب از سطح آن عبور نخواهد كرد.
وی با اشاره به اینكه در اصل این وسیله یك فیلتر نی شكل است، آشامیدن آب با استفاده از آن تقریباً به صورت آنی انجام می گیرد، تصریح كرد: این فناوری از آن جهت قابل توجه است كه در استفاده از آن از هیچگونه ماده شیمیایی، باتری یا قسمت متحركی استفاده نشده است.
به گفته این محقق فارغ التحصیل دانشگاه تهران، اكنون این نی ها در مرحله ای است كه نیاز به سرمایه گذاری دارد.
وی با اشاره به اینكه هر یك نی نانویی قابلیت تصفیه هزار لیتر آب را دارد، اظهار داشت: به واسطه این نی ها، آب در مدت زمان ۱۵ ثانیه ای بالا می آید و تنها برای ضد عفونی كردن آن نیاز است كه در آن فوت شود.
دارابی با اشاره به اینكه این نی ها از الیاف توخالی میكروفیلتراسیون پلی اترسولفون تهیه شده، اظهار داشت: از این نی می توان در مسافرت استفاده نمود.
وی افزود: این وسیله مانند تصفیه كننده های شیمیایی، به پمپ كردن آب یا زمان برای حل شدن و شروع به كار نیاز ندارد. آشامیدن با استفاده از آن كار نسبتاً آسانی است و در مواقعی برای رد شدن آب از فیلترها، تنها چند ثانیه وقت نیاز است.
این فارغ التحصیل دانشگاه تهران در مورد خصوصیت های این فیلترهایی كه در قالب نی هستند اظهار داشت: این محصول از وزن كمی برخوردار می باشد و برای پیاده روی، مسافرت، اردو، جنگل و كوهستان و شرایط اضطراری ایده آل است.

1397/08/08
15:15:39
2.5 / 5
2584
تگهای خبر: باتری , سرمایه گذاری , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
dr mohammadi:
بسیار مسرت بخشه...سومین کشور دنیا هستیم که این غشاء رو ساختیم.تبریک
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
SEOc
seoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سئو سی محفوظ است

سئو سی

فناوری اطلاعات و سئو