بدون لخته شدن در دمای بالا؛
انسولین از زرده تخم مرغ تولید شد
سئو سی: پژوهشگران استرالیایی با استفاده از زرده تخم مرغ نوعی انسولین ابداع نموده اند كه در دما و حرارت بالا لخته نمی گردد و می توان در پمپ انسولین از آن استفاده نمود.
به گزارش سئو سی به نقل از نیواطلس، هم اكنون خیلی از مبتلایان به دیابت از پمپ های انسولین استفاده می نمایند. این پمپ ها هورمون مورد نیاز بیماران را تامین می كند. اما به سبب ایجاد فیبریل های (لخته های) انسولین، پمپ های مذكور در فواصل زمانی مشخصی جایگزین می شوند. فیبریل انسولین در حقیقت تارهایی است كه طی یك یا دو روز و در نتیجه تجمیع تركیبات انسولین به وجود می آیند و احتمال دارد به لخته تبدیل شوند. بدین سبب برای اجتناب از تشكیل فیبریل افراد مبتلا به دیابت باید پمپ های انسولین را هر ۲۴ تا ۷۲ ساعت عوض كنند تا ایمن بمانند. اما حالا پژوهشگران انیستیتو فلوری عصب شناسی و سلامت ذهنی در ملبورن با استفاده از دستاورد پژوهشگران ژاپنی روشی نوین ابداع نموده اند كه در آن انسولین با مهندسی زرده تخم مرغ تولید می شود. اختر حسین محقق ارشد این پژوهش می گوید: استفاده از زرده تخم مرغ بعنوان یك منبع شكر در دانشگاه اوزاكا ژاپن ابداع شده است. ما با بررسی نتایج تحقیقات پژوهشگران ژاپنی، تأثیرات شیوه قرارگیری شیمیایی شكر در مولكول های انسولین را تحلیل كردیم. بدین سان روشی ابداع كردیم تا بدون اختلال در پروسه انسولین رسانی مشكل ایجاد فیبریل حل شود. پژوهشگران محصول نهایی را glycoinsulin نامگذاری كرده اند و بر اساس گزارش ها این ماده در آزمایش های اولیه عملكرد خوبی داشته است. بگفته حسین حتی در دما و غلظت بالا نیز به ایجاد فیبریل این ماده منجر نشد. علاوه بر آن در آزمایش ها glycoinsulin ثبات بیشتری نسبت به انسولین طبیعی داشت. باتوجه به این یافته ها می توان glycoinsulin را جایگزین مناسبی جهت استفاده در پمپ های انسولین به حساب آورد كه عمر طولانی تری نسبت به انسولین معمول دارد. پژوهشگران معتقدند اگر ماندگاری انسولین از ۲ به ۶ روز افزایش یابد، احتمالاً در هزینه های درمانی مبتلایان به دیابت صرفه جویی شود. هرچند نتایج اولیه رضایتبخش است، اما بگفته تیم تحقیقاتی باید كارهای بیشتری صورت گیرد.
منبع: سئو سی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب