با فناوری میكرو استخراج؛
استیك گیاهی از لوبیا و عصاره چغندر تولید شد
به گزارش سئو سی با استفاده از فناوری های میكرواستخراج و چاپ سه بعدی، استیكی گیاهی از لوبیا و عصاره چغندر تولید شده كه بافت آن شباهت بسیار زیادی به گوشت واقعی دارد.
به گزارش سئو سی به نقل از دیلی میل، یك شركت تولید كننده گوشت از مواد گیاهی خبرساز شده است. شركت Novameat از استیكی رونمایی كرده كه از لوبیا، جلبك، عصاره چغندر تهیه شده و بافت فیبری آن شباهت زیادی به گوشت واقعی دارد. محققان این شركت با استفاده از فناوری پرینت ۳ بعدی مواد جایگزین را به شكل فیبرهای نازكی بریده اند تا بافت ماهیچه ای گوشت تقلید و استیكی گیاهی با شباهت بسیار زیاد به نمونه واقعی ساخته شود. شركت تولید كننده اعلام نموده استیك مذكور در ۲۰۲۱ در بازارهای اسپانیا و ایتالیا عرضه می شود. با وجود آنكه محققان Novameat توانسته اند استیكی با ظاهری بسیار واقعی بسازند، اما طعم آن هنوز واقعی نیست. البته محققان امیدوارند این محصول با استقبال خوبی روبرو شود. راز تولید این گوشت گیاهی استفاده از فناوری میكرو استخراج (micro-extrusion) است كه فیبرهایی با قطر ۱۰۰ و ۵۰۰ میكرون تولید می كند. قیمت این استیك گیاهی مانند نمونه های موجود در سوپر ماركت ۱.۵۰ دلار است اما به قول موسس Novameat هنگامیكه فرآیند تولید گسترده شود، هزینه های تولید هم كاسته می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب