تفاوت اپلیكیشن های جعلی و اصلی بانكی و راه فرار از كلاهبردارن

تفاوت اپلیكیشن های جعلی و اصلی بانكی و راه فرار از كلاهبردارن سئو سی: ظهور اپلیكیشن های بانكی و پرداخت های موبایلی گامی انقلابی در ارائه ی خدمات مالی بود. این اپلیكیشن ها به طرز شایان توجهی بازگشت حضوری به بانك ها و خودپردازها را كاهش دادند و فرآیندهای خرید و پرداخت را ساده تر كردند. آنها هر روز پیشرفت می كنند و حالا بعضی از آنها تبدیل به سوپر اپلیكیشن هایی شده اند كه می توانید با آنها قبض های ماهانه و جریمه های خودرا هم پراخت كنید. اما طولی نكشید كه هكرها نشان دادند بعضی از این اپلیكیشن ها خلاء های امنیتی دارند و كاربران در معرض دزدی اطلاعات و ضرر مالی هستند. حالا بیایید این مساله را دقیق تر بررسی نماییم و ببینیم برای امن تر كردن پرداخت ها با استفاده از این اپلیكیشن ها باید چه كرد؟


هكرها چطور اپلیكیشن های پرداخت را تهدید می كنند؟
فرآیندهای اصلی پرداخت و تراكنش های مالی در سرور اصلی بانك ها انجام می شود؛ اما هر جا كه كاربر باید اطلاعات شخصی مانند رمز عبور را برای ورود به برنامه وارد كند نقطه ی تهدید است. هكر می تواند با یافتن نقطه ضعف ها و ارسال كدهای مخرب به برنامه، آنرا مورد حمله قرار دهد. این حمله هم كاربر و هم سرور سازنده ی اپلیكیشن و متعاقبا بانك و كابران دیگر را در معرض خطر قرار می دهد. خطر دیگر مربوط به دانلود اپلیكیشن های غیر رسمی است. از آنجایی كه اندروید یك پلتفورد كد باز یا Open Source است، هكرها می توانند با مهندسی معكوس به راحتی یك برنامه ی جعلی و كپی شده از برنامه ی اصلی بسازند و آنرا بجای اپلیكیشن اصلی جا بزنند. كاربر آنرا دانلود می كنند و وارد آن می شوند. بعد اطلاعات شخصی مانند رمز عبورشان را به وارد برنامه می كنند و به همین راحتی اطلاعات حساب بانكی خودرا لو می دهند.
چاره ها چه هستند؟
۱. اصلی تری چاره دانلود برنامه ی رسمی از فروشگاه اپلیكیشن معتبر داخلی مثل بازار (كافه بازار) است. در این فروشگاه، اپلیكیشن های رسمی مشخص شده اند و قبل از انتشار از بانك مربوطه مجوز گرفته اند. تمامی درگاه های پرداخت برنامه در این فروشگاه اپلیكیشن بررسی می شوند.
۲. انتظار می رود كه ظهور رمز دوم یكبار مصرف در سیستم بانكی، به امن تر شدن خریدها و پرداخت های اینترنتی كمك نماید. اما فراموش نكنید كه هكرها می توانند به SMS-های شما دسترسی داشته باشند؛ پس پس از استفاده از كدهای یكبار مصرف آنها را پاك كنید.
۳. توجه كنید اپلیكیشن هایی كه برای ورود از شما مشخصه های شخصی مانند اسكن چهره و یا اثر انگشت تان را می خواهند امن تر از بقیه هستند.
۴. نكته ی حیاتی دیگر این است كه در زمان استفاده از این اپلیكیشن ها نباید از فیلترشكن استفاده كنید. این برنامه ها با تغییر IP شما، می توانند كنترل گوشی شما را در دست دیگری قرار دهند.
۵. همین طور برنامه های مشكوك و جعلی را كه از جانب سپر امنیت بازار اعلام می شوند پاك كنید تا امنیت تلفن همراهتان را بالاتر ببرید. سپر امنیت بازار برنامه ها را با ده آنتی ویروس بررسی می كند و در صورتیكه توسعه دهنده ای گرفتار تخلف شده باشد به كاربر آگهی می دهد كه برنامه را از گوشی خود پاك كند.
2121


منبع:

1398/11/24
18:58:07
5.0 / 5
3544
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
SEOc
seoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سئو سی محفوظ است

سئو سی

فناوری اطلاعات و سئو