فناوری اطلاعات با فقر مقابله می كند

فناوری اطلاعات با فقر مقابله می كند به گزارش سئو سی، به نقل از خبرآنلاین مراسم پروژه‌های شبكه ملی اطلاعات امروز با حضور ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، علی ربیعی وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی و جمعی دیگر از مسئولین برگزار گردید.


فیروزآبادی در ابتدا گفت: دولت یازدهم تأكید ویژه‌ای بر اهمیت كسب و كارهای حوزه فضای مجازی دارد و توسعه این كسب و كارها در دنیا نیز روز به روز شدت می‌یابد.
 
وی افزود: این در حالی است كه به دلیل سیاست‌های فیلترینگ، شاهد تعطیلی شركت‌های حوزه كسب و كارهای مالی (فین‌تك) بودیم. در هفته گذشته و طی پنج روز، ۲۰۰ هزار استارتاپ مالی به دلیل این مشكلات در فعالیت خود با اخلال مواجه شدند.
 
فیروزآبادی افزود: این مردم هستند كه برای این شبكه هزینه می‌پردازند و در سرمایه‌گذاری اپراتورها شریك هستند.هم‌اكنون ۴۸ میلیون گوشی موبایل در دست مردم است و میزان مصرف ماهانه مشتركان اینترنت پرسرعت ثابت، ۸ گیگابایت و میزان مصرف اینترنت موبایل مشتركان سه گیگابایت در ماه ارزیابی می‌شود.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: البته ما هنوز از كشورهای توسعه یافته عقت‌تر هستیم، این رقم در آمریكا ۲۳ گیگابایت و در اروپا ۱۱ گیگابایت است.
 
فیروزآبادی با اشاره به اینكه خلاء هایی كه در فضای مجازی وجود دارد، گفت: در متوازن شدن بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات باید فعالیت خود را افزایش دهیم.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی اظهار داشت: باید به جایی برسیم كه همانطور كه در رابطه با بنزین و حامل‌های انرژی، سوبسید می‌دهیم، به فضای مجازی نیز سوبسید تعلق گیرد و دولت به جای آنكه مالیات این بخش‌ را خرج بخش‌های دیگر اقتصادی كند، در این حوزه خرج كند.
 
برنامه دولت برای پیشگیری از فقر
 
علی ربیعی هم در رابطه با رابطه فقر و فناوری اطلاعات گفت: فقر و اشتغال از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است و ما با گسترش فعالیت در حوزه فناوری اطلاعات می‌توانیم آنچه كه همواره از آن رنج می‌بردیم یعنی فعالیت‌های غیر هدفمند در حوزه فقر را تصحیح كنیم.
 
وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی ادامه داد: دولت دو برنامه جدید برای سال 1396 دارند كه برای پیشگیری از گسترش فقر، محدود كردن فقر و حركت به سمت محو فقر است و همچنین اشتغال فراگیر است و با حوزه فناوری اطلاعات دسترسی‌های آسان‌تر، عادلانه كردن برنامه‌ها و سیاست‌های رفاهی خواهیم داشت.
 
وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی با بیان این كه دنیای آینده اشتغال، دنیای حوزه IT است، افزود: افتخار ما در دولت تدبیر و امید این است كه اموال كارگران و بازنشستگان را حفظ كردیم و سعی كردیم از این اموال استفاده نكنیم و به آن اضافه كنیم.
 
راه اندازی سامانه گنج انسان
 
پورمحمدی - وزیر دادگستری - هم در این مراسم گفت: فناوری اطلاعات نیاز جدی جامعه امروز در عرصه‌های مختلف است، اگر بخواهیم از حقوق شهروندی حمایت كنیم ابزار لازم این عرصه را نیاز داریم و ابزار اصلی در فضای امروز جامعه جهانی تكنولوژی و ارتباطات است، بنابراین اگر بخواهیم خدمات خوب، سریع و ارزان ارائه دهیم، باید فضای جامعه را فضای شفافی كنیم كه اطلاعات در اختیار همه باشد.
 
او اظهار كرد: همه باید با مجموعه تحولات جاری در كشور آشنا باشند و بدانند كه چه تحولاتی در كشور در جریان است. این موضوع همان گسترش شبكه اطلاعات و گردش آزاد اطلاعات و دسترسی آسان و سریع برای همه شهروندان است كه ضرورتی جدی به شمار می‌رود. اگر به توسعه و پیشرفت كشور اعتقاد داریم باید این مسیر را دنبال كنیم.
 
وزیر دادگستری با تاكید بر اهمیت پرداختن به عرصه فناوری اطلاعات عنوان كرد: در دولت یازدهم به این حوزه توجه ویژه شده و گام‌های بلندی برداشته شده است. مردم ما در استفاده از این فضا و گسترش شبكه اطلاعات، اینترنت، پهنای باند و سرعت تبادل اطلاعات جلوتر از دولت هستند و حتی در دولت هنوز آن چنان كه باید از این فضا استفاده كامل نبردیم.
 
پورمحمدی ادامه داد: در حال حاضر استفاده از فضای دیجیتال در بازار، خانواده‌ها، محیط كسب و كار، فضاهای تفریحی و ورزشی عملا گسترش بیشتری از فضای اداری جامعه دارد. باید تلاش كنیم دولت الكترونیك را گسترش دهیم.
 
وی با اشاره به شبكه ملی اطلاعات بیان كرد: با تاكیدات مقام معظم رهبری، عنایت رییس جمهور و تلاش وزارت فناوری اطلاعات توفیقات قابل توجهی ایجاد شده و امروز شبكه ملی اطلاعات در عرصه‌های مختلف به بار آمده است و همه باید از این فضا استفاده كنیم.
 
وزیر دادگستری با اشاره به راه اندازی سامانه گنج انسان توسط رایتل، گفت: ما امروز ۲۴ میلیون شهروند زیر ۱۸ سال داریم. آینده كشور بستگی به این دارد كه با آنها چه رفتاری داشته، از حقوق شان چگونه حمایت كرده و نیازهایشان را چطور تامین می‌كنیم. هر برخوردی كه با این بخش از جامعه داریم، تصویر آینده ایران است، بنابراین كشور باید در این زمینه سرمایه‌ گذاری كند.
 
پورمحمدی ادامه داد: با نگاهی جامع با مجموعه دستگاه‌های كشوری فعالیت و تعامل گسترده‌ای داریم. مجموعه دستگاه‌ها باید براساس اطلاعات واقعی تصمیم بگیرند و خدمات ارائه دهند.
 
وی در پایان گفت: بزرگ ترین بانك اطلاعاتی در حال حاضر تجمیع شده و انباشت فوق ‌العاده‌ای از اطلاعات نزدیك به ۴۰ مركز تولید اطلاعات جمع آوری شده است.
1396/04/25
01:29:28
5.0 / 5
3078
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
SEOc
seoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سئو سی محفوظ است

سئو سی

فناوری اطلاعات و سئو