بزرگترین پروژه دولت یازدهم در حوزه فناوری اطلاعات

بزرگترین پروژه دولت یازدهم در حوزه فناوری اطلاعات به گزارش سئو سی، به نقل از ایلنا وزیر ارتباطات در رابطه با پروژه شبكه ملی اطلاعات تاكید نمود: پروژه ملی و بزرگ شبكه ملی اطلاعات بزرگترین پروژه دولت یازدهم در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات می باشد.


سید محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاح پرژه‌های شركت ایرانسل در راستای فاز سوم شبكه ملی اطلاعات گفت: با توجه به این 23 پروژه جدید و كاربردی من باید به عزیزان همكارم در شركت ایرانسل خسته نباشید بگویم. امروز از توجه ایرانسل به بخش‌های مهم برای جبران عقب افتادگی‌های 4 سال گذشته نسبت به سایر نقاط جهان كه از آن یاد می‌كردم و غصه زیادی می‌خوردم، بسیار خوشحالم.
واعظی ادامه: من با توجه به پروژه ایرانسل و سایر پروژه‌هایی كه در چند وقت اخیر شاهد رونمایی از آن‌ها بودم باید ادعا كنم كه امروزه مسیر بخش ict كشورمان در راه درستی است. من امیدوار هستم این وضعیت همینطور ادامه داشته باشد و علاوه بر پوشش كامل كشور خودمان وارد كشورهای منطقه نیز شویم.
وزیر ارتباطات در رابطه با پروژه شبكه ملی اطلاعات تاكید كرد: پروژه ملی و بزرگ شبكه ملی اطلاعات بزرگترین پروژه دولت یازدهم در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است. ما در بخشی از این پروژه به نتیجه رسیدیم كه بدون بخش خصوصی نمی‌توانیم شبكه ملی اطلاعات را بخ جایگاه اصلی آن برسانیم و گسترش دهیم.
محمود واعظی افزود: شبكه ملی اطلاعات پروژه‌ای است كه دولت، بخش خصوصی و دانشگاه‌ها با هم متحد شده‌اند تا بتوانند این هدف را به سر و سامان برسانند. در واقع شبكه ملی اطلاعات یك دستاورد موفق از یك همكاری بزرگ است. دنیا در حال تغییر است و اگر می‌خواهیم از تكنولوژی های روز دنیا عقب نمانیم باید این الگوی همكاری بین دولت، بخش خصوصی و دانشگاه را در بخش‌های مختلف كشور هم اجرا كنیم.
واعظی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به 23 پرژه جدید شركت ایرانسل گفت: امروز شاهد رونمایی از 23 پروژه جدید بودیم كه هر كدام از آن‌ها باعث رفع یك نیاز اساسی مردم و ایجاد كسب و كار و اشتغالزایی است كه در دولت یازدهم به دنبال آن بودیم و در دولت دوازدهم نیز این مسیر ادامه خواهد داشت تا بتوانند جوانان این حوزه كه در رشته‌های الكترونیك، كامپیوتر و غیره تحصیل كرده‌اند و دیگر جوانان به سر كار بروند.
وزیر ارتباطات افزود: وقتی شاهد رشد این آمارها به صورت چند ده برابری هستیم نشان از مهم بودن خدمات جدید و تشنه بودم مردم برای استفاده از آن‌ها دارد و شركت ایرانسل هم توانسته است با درك نیاز مردم خدمات و سرویس‌هایی را به مردم ارائه دهد. با توجه به حجم دیتای مصرفی مشتركان ایرانسل باید بگوییم كه ایرانسل بزرگترین اپراتور دیتای كشور است.
سید محمود واعظی خاطر نشان كرد: اگر اپراتوری این تصور را داشته باشد كه وضعیت خوبی دارد و نباید به دنبال نوآوری برود، زمان مرگ این شركت فرا رسیده است. توفیق شركت ایرانسل در نوآوری و ارتباط مناسب با دانشگاه‌ها است، اگر نوآوری باشد ولی با دانشگاه‌ها در ارتباط نباشیم، توفیقی ندارد.
واعظی با ابراز امیدواری نسبت به سرمایه گذاری شركت‌های خارجی در حوزه ICT گفت: من از این مسئله بسیار خرسند هستم كه در زمان تحریم و بعد از تحریم یك شركت خارجی معتبر با شركت داخلی در ارتباط بوده است و سرمایه گذاری كلانی داشته است. ما باید حتما این الگو را در در نظر داشته باشیم و آن را در صنعت و سایر شركت‌ها پیاده سازی كنیم تا بتوانیم به برنامه ششم توسعه یعنی ایجاد صد هزار شغل برسیم. اگر سرمایه گذاری انجام نشود، دچار مشكل خواهیم شد.
واعظی در رابطه با انقلاب چهارم صنعتی تاكید كرد: امروزه اینترنت، خدمات ابری و نسل پنجم تلفن همراه همه در اختیار صنعت هستند، انقلاب چهارم صنعتی وارد شده است و ما باید در وزارت ارتباطات و ICT به صنعت همراه با فناوری توجه داشته باشیم و به آن كمك كنیم.
واعظی در رابطه با توسعه ارتباطات در روستاها گفت: ما در شهرها وضعیت خوبی داریم اما باید توجه ویژه‌‌ای به روستاها و نقاط مرزی داشته باشیم. وزارت ارتباطات سالانه 300 میلیارد تومان در این مناطق هزینه می‌كند. اگر ما اینترنت را به روستا ببریم ولی خدمات را نبریم، مردم را فقط سرگرم كرده‌ایم و این درست نیست چرا كه اینترنت و خدمات الكترونیك باید در كنار یكدیگر باشند.
وی افزود: باید عنایت ویژه‌ای به روستاها و سرمایه گذاری در آن‌های داشت تا بركت در اپراتورها ایجاد شود. من دوستانه از عزیزان در ایرانسل می‌خواهم كه به روستاها و توسعه آن‌ها توجه داشته باشند، اگر بخواهیم غیر دوستانه بگوییم ما جریمه میكنیم اپراتوری را كه خدماتش در روستاها را توسعه و گسترش ندهد اما عزیزان در ایرانسل حتما این وظیفه را انجام خواهند داد.
وزیر ارتباطات نسبت به استفاده از محصولات و تجهیزات تولید داخل خاطر نشان كرد: ما باید از محصولات داخلی استفاده كنیم تا و نهضت استفاده از محصولات داخلی را ایجاد كنیم تا تولید اشتغال نیز در صنعت ایجاد شود.
واعظی در رابطه با كاهش تعرفه‌های اینترنت، مكالمه و ترافیك داخلی گفت: بهترین راه حل برای فشار نیامدن به مردم و راحتی بیشتر مردم، كاهش تعرفه‌ها، ایجاد بسته‌های متنوع تركیبی است. به نظر من كاهش تعرفه حركت بسیار خوبی است كه امروز در ایرانسل شاهد كاهش قیمت تعرفه مكالمه صوتی سیم كارت‌های دائمی ایرانسل به 333 ریال و سیم كارت به 60 هزار تومان بودم. ما باید بستری را ایجاد كنیم كه اینترنت و مكاله در بسته مالی خانواده قرار گیرد و به آنها برای خرید فشار وارد نشود.
واعظی در پایان گفت: ما امیدوار هستیم كه شبكه ملی اطلاعات و بسته‌های با ترافیك داخلی كه 50 درصد ارزانتر محسوب می‌شوند از سوی مردم بیشتر استفاده شوند. طرح ترافیك داخلی در صورت افزایش مشتركان از 50 درصد نیز پایین‌تر خواهد آمد و كاهش قیمت خواهد داشت.
1396/04/29
14:40:30
5.0 / 5
2837
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
SEOc
seoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سئو سی محفوظ است

سئو سی

فناوری اطلاعات و سئو