اینترنت كدام سایت های دانشگاهی رایگان نیست؟

اینترنت كدام سایت های دانشگاهی رایگان نیست؟ بررسی لیست سامانه های آموزشی اعلام شده برای اعمال تعرفه رایگان، ازطریق وبسایت وزارت ارتباطات امكان پذیر است و روسای دانشگاه ها هم می توانند با رفتن به این سامانه، نام دانشگاه هایی كه در این سامانه نیست را به لیست وارد كنند.


به گزارش سئو سی به نقل از ایسنا، بعد از تصمیم به برگزاری کلاس های دانشگاه ها به صورت مجازی به سبب گسترش ویروس کرونا در کشور، یکی از مسائل اصلی، دسترسی دانشجویان به اینترنت اعلام گردید و اینکه مشکل اصلی که برای آموزش مجازی دانشجویان، بحث تهیه اینترنت و هزینه بر بودن آن است، بنا بر این دانشجویان خواهان رایگان شدن حجم اینترنت مصرفی کلاس های مجازی شدند و وزارت ارتباطات وعده هایی را در امتداد رایگان شدن اینترنت آموزش مجازی داد.
با این وجود، پروسه رایگان شدن این سامانه های آموزشی همچنان فراز و فرودهایی دارد و برخی دانشجویان معتقدند حضور در کلاس های آنلاین از حجم اینترنت آنها کم می کند. قبل از این حسین فلاح جوشقانی -رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- درباره علت این مساله گفته بود: برای رایگان کردن اینترنت دانشگاهی، فهرستی از دانشگاه ها و وزارت علوم، وزارت بهداشت و مراکز حوزوی گرفتیم که ممکنست شامل همه دانشگاه های کشور نباشد. این فهرست شامل آدرس سایت های آموزشی است که امکان آموزش آنلاین را داشته باشد.
وی درباره کم شدن حجم اینترنت به سبب تغییر آی پی توضیح داده بود: اگر هنگام استفاده از خدمات آنلاین دانشگاه آی پی عوض می شود و این آی پی در فهرست نیست، ما کاری نمی توانیم نماییم. از طرفی ما ترافیک دانشجویان را رایگان نکردیم، بلکه دسترسی به سایت های دانشگاهی را رایگان کردیم. دانشجویان ممکنست با این اینترنت به سایت های دیگری هم مراجعه کنند که ترافیک اینها رایگان نیست و از حجم اینترنت آنها کم می کند.
از آنجایی که سایت ها بر اساس آی پی اعلام شده از جانب وزارت علوم به صورت رایگان محاسبه می شوند و بخش فنی دانشگاه باید در همان آی پی که معرفی شده، سرویس بدهد، درصورتی که بعد از ورود به سایت و سامانه مورد نظر دانشگاه و هنگام ورود به جلسه آنلاین، آی پی تغییر کند، این مساله موجب کم شدن حجم دانشجو می شود. درواقع با توجه به این که بیشترین حجم مورد نظر در استفاده از خدمات آموزشی، هنگام برگزاری کلاس های آنلاین از ترافیک کاربران کم می شود، اینطور بنظر می رسد که رایگان شدن تعرفه سایت ها عملا تاثیری در مصرف کاربران نداشته است و دانشجویان همچنان باید هزینه ترافیک مورد نظر را بپردازند.
همین طور مدتی پیش محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- اعلام نمود اینترنت «رایگان» برای همه دانشجویان کشور، در هنگام استفاده از سامانه های آموزش مجازی دانشگاه ها فعال شده و ‏مشاهده فهرست سامانه های فعلی مشمول طرح و همین طور ثبت نام سامانه های جدید توسط دانشگاه ها بوسیله سایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات میسر است.
بررسی لیست سامانه های آموزشی اعلام شده برای اعمال تعرفه رایگان، بوسیله این لینک امکان پذیر است. همین طور برای مراکز آموزشی که مشخصات آنها در سامانه مذکور درج نشده، امکان ثبت نام و درج اطلاعات توسط مدیر فناوری آن مرکز، در آدرس مذکور تا ۳۰ مهرماه، میسر است. روسای دانشگاه های سراسر کشور می توانند با مراجعه به این سامانه، نام دانشگاه را به فهرست وارد کنند تا دانشجویان متقبل پرداخت وجهی برای حوزه آموزش نشوند و بتوانند از تسهیلاتی که برایشان فراهم گشته است استفاده کنند.





منبع:

1399/07/20
14:19:10
5.0 / 5
1914
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
SEOc
seoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سئو سی محفوظ است

سئو سی

فناوری اطلاعات و سئو