تولید ماده ای كاربردی در كابل های برق صنعتی توسط محققان كشور
به گزارش سئو سی یك شركت تحقیقاتی، تولیدی و صنعتی دانش بنیان موفق شد فایراستاپ ماده ای كه در كابل های برق صنعتی برای پیشگیری از آتش سوزی استفاده می شود، به صورت كاملا بومی سازی شده تولید نماید.
به گزارش سئو سی به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علی احمدی مدیر عامل یك شركت تحقیقاتی، تولیدی و صنعتی درباره زمینه فعالیت این شركت اظهار داشت: شركت ما بر اساس نیروی تحقیق و توسعه فعال كه از نیروی انسانی دانش آموخته شكل گرفته، توانسته است محصولات دانش بنیانی را كه در ایران تولید نمی شوند و مبنای علمی و فناورانه بالایی دارند، تولید نماید.
احمدی ادامه می دهد: تولیدات ما به دو گروه تقسیم می شود. یك گروه رنگ های ضد حریق روی كابل ها هستند و گروه دوم پلیمرهای مورد استفاده مهندسی هستند. ما پلیمر تولیدی پتروشیمی ها را می گیریم و فرآیند شیمیایی روی آنها انجام می دهیم و محصول جدیدی كه در صنایع پلیمری كاربرد دارد را تولید می نماییم.
مدیرعامل شركت تحقیقاتی، تولیدی و صنعتی بیان كرد: در این شركت ۱۵ نفر به صورت مستقیم به علاوه تعدادی از استادان دانشگاه و متخصصان مشغول به كار شده اند.
احمدی درباره ویِژگی های محصول تولید شده این شركت عنوان كرد: تا قبل از این مواد فایر استاپ را شركت های خارجی كه در ایران فعال بودند تولید می كردند و در بازار ایران به فروش می رساندند. ولی حالا كه این شركت ها از ایران رفته اند این محصول به صورت كامل بومی سازی شده و از جانب شركت تحقیقاتی، تولیدی و صنعتی تولید می شود.
وی افزود: ولی متاسفانه در كشور ما فرهنگ پیشگیری وجود ندارد به همین خاطر خیلی توجهی به مواد فایر استاپ استفاده شده در كابل ها نمی گردد.
این فعال فناور، درباره خصوصیت مواد فایر استاپ اظهار داشت: اگر كابل برق آتش بگیرد به مواد فایر استاپ كه می رسد كه در این صورت از شعله ور شدن آتش به قسمت بعدی جلوگیری می كند. این مواد را بیشتر شركت های آلمانی و انگلیسی تولید و در خاورمیانه عرضه می كنند كه حالا ما هم با تولید این محصول وارد عرصه رقابت با این شركت ها شده ایم.
احمدی با تاكید بر اینكه استفاده از مواد فایر استاپ در كارخانجات صنعتی بسیار مهم می باشد اضافه كرد: در دهه هشتاد یك شركت فولاد سازی به خاطر اینكه از این مواد در كارخانه خود استفاده نكرده بودند طعمه حریق شد و حدود ۱۲ میلیارد تومان خسارت دید. همینطور یكی از كارخانه های سیمان هم به همین خاطر گرفتار آتش سوزی شد. باید این فرهنگ پیش گیری در صنعت ایران جا باز كند.
مدیرعامل این شركت دانش بنیان افزود: ما یازده هزار تن در سال پروانه بهره برداری كسب كردیم و تا جایی كه بازار نیاز داشته باشد آماده عرضه این مواد هستیم. حالا هم در حال رایزنی با كشور تركیه برای صادرات این مواد هستیم.
منبع: سئو سی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب