وزیر نفت :
وزارت نفت قاطعانه از فعالیت شركتهای دانش بنیان حمایت می كند
به گزارش سئو سی وزیر نفت با اشاره به اینكه درب های پژوهشگاه نفت به روی استارت آپ ها باز است، اظهار داشت: ما در وزارت نفت قاطعانه از فعالیت شركت های دانش بنیان از لحاظ مالی و خریدهای تضمینی حمایت می نماییم.
به گزارش سئو سی به نقل از مهر، بیژن زنگنه در «اولین رویداد توسعه فناوری ویژه اقلام پرمصرف گاز» كه بامداد امروز در محل صندوق نوآوری و شكوفایی برگزار شد، تصریح كرد: هر كاری احتیاج به اهتمام و علاقه مدیریت ها دارد. اگر این مورد محقق شود، ۷۰-۶۰ درصد كارها صورت خواهد گرفت.
وی با تاكید بر اینكه امیدواریم شركت ملی گاز با مدیریتی كه دارد، بتواند اهدافی را كه به منظور استفاده از توانایی داخلی محققان است را به نتیجه برساند، اضافه كرد: امسال وقت زیادی در مساله پشتیبانی از استارت آپ ها و شركت های دانش بنیان صرف كردیم به صورتی كه در صدد هستیم شهركی در منطقه ری را برای استقرار شركت های دانش بنیان و استارت آپ های این حوزه راه اندازی نماییم.
وزیر نفت با اشاره به اینكه این شهرك، زمین وسیع ۲۵ هكتاری بلااستفاده بود، اظهار داشت: هم اكنون این شهرك در حال تكمیل و ساخت از لحاظ معماری است.
زنگنه تاكید كرد: همینطور در صدد هستیم صندوقی را تحت عنوان «صندوق پژوهش و فناوری» برای پشتیبانی از شركت ها و استارت آپ های حوزه نفت در این شهرك راه اندازی نماییم.
به گفته وی، این صندوق از مسیر صندوق نوآوری و شكوفایی از شركت ها و استارت آپ ها حمایت می كند.
وزیر نفت افزود: پیشبینی شده كه سرمایه این صندوق ۱۰۰ میلیارد تومان باشد؛ هم اكنون سهامداران صندوق مشخص شده اند.
زنگنه با تاكید بر اینكه باید مجموعه های فناورانه رشد كنند، اظهار داشت: رشد شركت های دانش بنیان و استارت آپ ها در كشور كار مهمی است.
وی اظهار داشت: همینطور در صدد هستیم كه در این پارك فناوری، هفته ای چندین ساعت، یك منتور را برای كمك به استارت آپ ها قرار دهیم.
وزیر نفت بیان كرد: به علت آنكه ما طرف تقاضا را می فهمیم و بازار آنرا می دانیم، می توانیم به راحتی مشاوره ای برای رفع نیازها از راه مجموعه شركت ها عرضه نماییم.
زنگنه تاكید كرد: پیش از آنكه این پارك فناوری در شهرری راه اندازی شود، استارت آپ ها می توانند فعالیت خویش را در پژوهشگاه نفت انجام دهند؛ درب های پژوهشگاه نفت به روی استارت آپ ها باز بوده و هست چونكه تحقیقات باید از یك جایی شروع شود.
وی با اشاره به این رویداد كه در جهت عرضه نیازهای فناورانه در حوزه اقلام پرمصرف گاز است، اظهار داشت: اقلام پرمصرف، ساده ترین شكل نیازهای ما هستند؛ هم اكنون این اقلام به هر طریقی تهیه می شوند اما شركت های دانش بنیان می توانند این اقلام را بومی سازی كنند.
وزیر نفت افزود: سالانه ۵۲۰ میلیارد دلار در صنعت نفت برای تأمین قطعات یدكی هزینه می شود اما این گردش مالی، ربطی به مسائل فنی ندارد.
زنگنه با تاكید بر اینكه شركت های دانش بنیان و استارت آپ ها می توانند در زمینه های مختلف حوزه نفت فعالیت كنند، اظهار داشت: ما حالا با پدیده قاچاق فرآورده های نفتی روبرو می باشیم كه تابحال چاره ای در این حوزه عرضه نشده است.
وزیر نفت در مورد قاچاق گازوئیل اظهار داشت: در سال شاهد خواهیم بود كه میزان واردات و صادرات گازوئیل كم می شود اما همچنان مصرف آن بالاست؛ این كجا می رود. مشخص است كه یك اتفاقی در زمینه قاچاق رخ می دهد كه این بحث ساخت تجهیزات نیست اما مساله مهمی است كه باید مرتفع شود.
وی اضافه كرد: هم اكنون كارت سوخت یك تكنولوژی مربوط به ۲۰ سال پیش بوده كه حالا وَر افتاده است چونكه سیستم های فناورانه جدیدی می توانند جایگزین آن شوند. بعنوان مثال، كارت های بانكی توانایی انجام خیلی از كارها را دارند و می تواند جایگزین مناسبی برای كارت های سوخت باشد.
وزیر نفت تاكید كرد: باید سیستمی برای توزیع سوخت راه اندازی كنیم؛ ما در تهران نمی توانیم جایگاه های سوخت ایجاد نماییم چونكه دولت زمین ندارد یا در بعضی مناطق، قیمت زمین گران است. ازاین رو احتیاج به راهكاری برای رفع این مشكل داریم.
زنگنه با اشاره به مساله «ای ـ هلتس» اظهار داشت: ما مسائل زیادی داریم كه باید مرتفع شود؛ یكی از این مسائل ای هلتس است. هم اكنون كسی در كشور پرونده پزشكی ندارد و این سبب ضررهای مالی و جسمی به افراد می شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح كرد: شركت های دانش بنیان می توانند به صنعت نفت كمك كنند؛ برگزاری چنین رویدادی، آغاز كار است و ما در وزارت نفت قاطعانه از فعالیت شركت های دانش بنیان از لحاظ مالی و خریدهای تضمینی، عرضه تسهیلات و... حمایت می نماییم.
وزیر نفت تاكید كرد: ما تلاش می نماییم حداكثر بهره گیری را از شركت های دانش بنیان حوزه نفتی داشته باشیم.
زنگنه افزود: شركت های دانش بنیان برای فروش محصولات خود می توانند تسهیلاتی دریافت نمایند تا بتوانند برای نخستین بار محصولات خویش را به بازار نفتی وارد كنند؛ ما قیمت خرید تضمینی را تعیین می نماییم و در صدد هستیم محصولات شركت های دانش بنیان را خریداری نماییم.
وی عنوان كرد: این سبب می شود كه خیلی از مشكلات در این عرصه مرتفع شوند؛ ما تا جایی پیش می رویم كه اگر شركتی نیاز كشور را برطرف كند، خرید خارجی آن بخش را ممنوع نماییم.
وزیر نفت اضافه كرد: چنین اقدامی سبب می شود از یكسو، اشتغالزایی در این عرصه افزایش یابد و رونق تولید در كشور اتفاق بیفتد. از جانب دیگر، امید را در شركت های دانش بنیان به جریان می اندازد
وی در انتها تصریح كرد: امیدواریم كه بتوانیم با انجام این اقدامات، به جوانان روحیه دهیم و آینده ایران را با دست های آنان رقم بزنیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب