محاكمه ارتباطات با اینترنت

محاكمه ارتباطات با اینترنت به گزارش سئو سی با حمایت غول های دنیای آی تی از شكایت انجمن اینترنت / Internet Association از كمیسیون ارتباطات فدرال/ FCC، قانون مُرده «بی طرفی نت» وارد فاز تازه ای از مرافعه حقوقی طولانی مدت شد.




به گزارش سئو سی به نقل از خبر آنلاین، یك روز پس از فرمان جدید «آجیت پای» در خصوص لغو قانون «بی طرفی نت» / Net Nutrality بزرگترین لابی مشتكل از كمپانی های آی تی فرمان مقابله به مثل را صادر كرده و تصمیم گرفتند تا پای كمیسیون ارتباطات فدرال را به علت این تصمیم به دادگاه بكشانند.
كمپانی هایی مانند گوگل، فیس بوك، آمازون، نتفلیكس و توئیتر بعنوان اعضای انجمن اینترنت / IA به كیس حقوقی علیه كمیسیون ارتباطات فدرال پیوستند تا بتوانند حقوق از دست رفته خود و كاربران را مجددا به دست بیاورند.
«مایكل بِكِرمن» مدیر اجرایی انجمن اینترنت در این باره اظهار داشت: "نسخه نهایی فرمان «آجیت پای» همان گونه كه انتظار می رفت، پشتیبانی از مصرف كننده در برابر اپراتورهای اینترنتی را به صورت كامل از بین برده است. این قانون علیه یك اینترنت آزاد و باز و علیه كاربران اینترنت شكل گرفته است و ما با استفاده از قانونی تلاش خواهیم كرد حقوق از دست رفته كاربران را با كمك غول های آی تی بازیابی نماییم. "
البته چنین امری به این زودی محقق نخواهد شد چون كه باید این نوع كیس های حقوقی از جانب اداره فدرال مورد تایید قرار گرفته تا روند اداری خویش را بپیماید.
قانون بی طرفی نت در زمان اوباما و با احترام به حقوق مشتری و مشتری مداری تصویب گردید و اپراتورها را از كم و زیاد كردن سرعت اینترنت در قبال كاربران پرمصرف بر حذر می داشت و در مجموع بر آزادی اینترنت تاكید می كرد و دخل و تصرف روی دیتای خصوصی كاربران را محدود می كرد.
با روی كارآمدن ترامپ و تغییر رئیس كمیسیون ارتباطات فدرال، دولت جدید علیه مردم گام برداشت و در یك حركت آشكار به سود اپراتورهای اینترنتی قانون مصوب اوباما را لغو نمود.
با لغو این قانون هم كاربر دچار صدمه شده و هم كمپانی های آی تی مانند گوگل، فیس بوك و... معتقدند محدودیت در استفاده از اینترنت سبب كند شدن روند توسعه آی تی خواهد شد.
حالا اینترنت در لباس IA در برابر ارتباطات FCC صف آرایی كرده تا بتواند حقوق از دست رفته كاربران را در برابر دولتی ها بگیرد.

5656

 

1396/10/16
22:41:15
5.0 / 5
2932
تگهای خبر: اپراتور , اینترنت , گوگل , آی تی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
SEOc
seoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سئو سی محفوظ است

سئو سی

فناوری اطلاعات و سئو